понеделник, 13 май 2024 г.

Лорд Евгени Минчев: Васил Петров и Орлин стават кметове?

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

В рубриката на вестник „Галерия” – „Лордея се с вас…“, Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните, ще постила пред нас червения килим на суетата, ще спуска или вдига бариерите пред него. Той ще представя най-бляскавите модни звезди или онези, които кандидатстват да бъдат наречени такива. Ще открива нови модни икони, ще детронира вече съществуващите. Доверете му се в неговата галерия от размисли и… пасти.

Крум Савов закъса с колата

Моден статус – 5 от 10

В последните дни на морето, където почива със семейството си, Крум Савов получи състояние, подобно на нервен срив. Когато беше повикан спешно в студиото, за да интервюира непредвиден гост, се оказа, че колата му е с лека повреда. При тръгването и малко преди София, Савов, инак дисциплиниран професионалист, осъзна, че е сбъркал датите за снимки. Роденият под знака на зодия Близнаци отдаде цялото объркване на ретроградния Меркурий и дори си направи малка шега с група свои фенове, които го спряха за селфи на бензиностанция. Крум-фен на най-скъпата японска марка за очила, вече разглежда каталога им с новите предложения. Както се шегува съпругата му Мая, дано не се налага да заложи предишните си очила, за да купи нови. Тези дни мистър България Али Алиев ще направи морска фотосесия на Крум, която ще повдигне модния му имидж.

Кристияна отива на бал в Лондон

Моден статус – 9 от 10

Кристияна Йорданова, която е Мис България Свят 2022 година се готви за няколко проекта. В края на годината, през декември, тя ще представи страната ни на Мис Свят, който ще се проведе в Индия. За целта, месец по-рано тя ще отпътува за далечната дестинация, където ще усвоява хореография и ще се опознае с останалите участнички. На 8 октомври, Кристияна ще бъде специален гост на благотворителен обяд в Лондон в полза на деца – аутисти. Събитието събира по традиция известни британски звезди а българката ще бъде единствената коронована особа в града на кралете.

 

Мермерски почете баща си

Моден статус – 6 от 10

За осемте месеца от кончината на своя баща, Йонко Мермерски положи плоча гробищния парк в село Ботево. Приживе проф. Христо Мермерски се славеше като учен и иноватор в много области а Йонко стана достоен негов продължител. В духа на своята скръб и почит, младият Мермерски раздаде храна на познатите жители в родното село на баща му. Междувременно Йонко се показа и като модел по време на ревю, организирано на българското черноморие.

 

Валя и Валя празнуват с Криси Димитрова

Моден статус 9 от 10

Вдовицата на Иван Славков – Валя бе изненадана да срещне на частно парти своя съименичка. Когато тя подаде ръка на Валентина Узунова- председател на Камарата на енергийните одитори, двете се засмяха спонтанно на съвпадението. Двете успели жени си поговориха за предстоящия бал на енергийните одитори, накратко познат като бал на енергетиката, който ще се проведе на 11 ноември. Към компанията се прибави и звездата Кристина Димитрова, която пък е поканена да пее на въпросния бал. Тя поздрави Узунова,  номинирана за конкурса Бизнесдама на годината, а трите дами си поделиха бутилка шампанско с благослов и най-добри пожелания.

 

Васил Петров и Орлин стават кметове?

Моден статус 8 от 10

В шеговито съобщение в профила  си в Инстаграм, Орлин Павлов намекна, че с колегата си Васил Петров възнамеряват да станат кметове. В изявлението си талантливият певец не уточни градовете или общините, в които ще се кандидатират, но предвид аристократичния им стил, е възможно да е града на жълтите павета. Двамата обядваха между своите концерти в страната. С огромен успех премина концерта на Орлин в Бургас, където публиката му показа напълно заслужени почит и вълнение. Павлов беше почти през цялото си турне със съпругата и дъщеря им, кръстена на кралица.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html