сряда, 15 май 2024 г.

Каан Урганджъолу ще става татко на момче

С Бурджу Денизер се ожениха през юни в турското консулство в Атина

След като изненадващо бързо през юни в Атина се ожениха популярният актьор Каан Урганджъолу и бизнесдамата Бурджу Денизер, стана ясно, че очакват първото си дете. Според турските медии Бурджу е бременна в петия месец, а двойката дори вече е узнала пола на бебето си и е избрала името му. Звездното семейство очаква момче, което планира да нарече Джан.

В началото на това лято харизматичният артист, най-известен с емблематичната си роля на антагониста Емир от хитовата сага „Черна любов“, изненадващо се ожени за 41-годишната своя любима Бурджу Денизер. За това събитие двойката избра турското консулство в Атина. На скромната церемония присъстваха единствено най-близките им роднини и приятели.

Двойката беше забелязана заедно за пръв път през миналия септември на излизане от луксозно заведение. Малко преди това Каан прекрати седемгодишната си връзка с актрисата Зейнеп Оймак, а Бурджу се раздели с един от най-близките приятели на Каан – Дорук Търман. Медиите в южната ни съседка не пропуснаха да коментират и влошените отношения между Търман и Урганджъоулу.

Бурджу е възпитаничка на Катедрата по социология в университета „Билги“. Нейният дядо е собственик на един от най-известните ресторанти в Истанбул – „Gelik“ („Идвам“). Дълги години Денизер живее в Испания, Мароко и Индия, а след като се завръща в родината си отворя собствено кафене. От 2021 г. Каан изпълнява ролята на прокурора Йългаз в супер успешната  криминална драма „Присъда“. Есента ще започнат снимките по следващия сезон на сагата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html