сряда, 8 май 2024 г.

Анджелина Джоли фенка на ножовете, татуира си меч

Актрисата не крие страстта си към остриетата

Анджелина Джоли не крие страстта си към татуировките, но най-новата й рисунка по тялото разбуни духовете. Мнозина помислиха, че тя прави някакво обидно послание към бившия си мъж Брад Пит,  защото татусът е на… средния пръст. С Брад минаха през тежък развод. Карат се най-вече за попечителството над децата и за разкошното имение във Франция – проспериращо шато със собствени лозя.

Близки до актрисата разкриха какво означава мистериозната рисунка на средния пръст. Тя е стилизирано изображение на меч, който сякаш я пробожда. Татуистът на звездата, популярен като Мистър Кей, е изписал телата на много знаменитости, сред които и Мат Деймън. Мечът нямал зло послание, обясни той, по скоро бил символ на сила и самодисциплина.

Самата Джоли е фенка на хладните оръжия. От години събира ножове и ками, а на колекцията й от остриета може да завиди и викингски войн. В семейството й почитта към хладното оръжие е стара традиция, макар и доста опасна. Красивата актриса е признавала, че в трудни моменти в миналото си се е самонаранявала умишлено с нож.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html