неделя, 12 май 2024 г.

Над 700 близки и приятели изпратиха Алексей Петров

Снимка: в. „Труд“

Над 700 близки, приятели и колеги  на Алексей Петров  бяха на опелото в гробищния парк „Св. Архангел Михаил“ в столичния квартал „Бояна“ зада изпратят бизнесмена, предаде в. „Труд„.

На поклонението бяха хора с различни професии, но не и действащи политици, депутати или официални представители на МВР и ДАНС – структури, за които Петров бе работил в най-хубавите години от живота си.

Последно сбогом с Петров си взеха колегите му от застрахователната компания „Лев Инс“ и от Съюза за стопанска инициатива в лицето на основателя му и почетен председател Валентин Моллов и действащия председател Кузман Илиев.

Сред опечалените бяха икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев и бизнесменът Пламен Бобоков, адвокат Ина Лулчева, която с години защитаваше Петров по делото „Октопод“, както и адвокат Лъчезар Таков – колега на Алексей от отряда на баретите, който бе придружаван от сина си – адвокат Любомир Таков.

Федерацията по карате бе представена от голяма група, в която бе и олимпийската шампионка Ивет Горанова, а от Тетевен пристигнаха три автобуса с местни хора, потресени от убийството на техния именит земляк.

До момента МВР няма никаква информация кой може да е поръчал или извършил атентата срещу Алексей Петров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html