сряда, 8 май 2024 г.

Салма Хайек готви мексиканско на Линда Еванджелиста

Актрисата приемала детето на супермодела като част от своето семейство

Отношенията между Салма Хайек и Линда Еванджелиста могат да предизвикат удивление дори у сценаристите на турски сериал. Двете дами са майки на двете най-малки деца на френския милиардер Франсоа-Анри Пино. Нещо повече! Линда още беше бременна със сина им Августин Джеймс, когато Франсоа я заряза след кратка афера със Салма. Впоследствие палавият бизнесмен избра за своя спътница актрисата с мексикански произход, ожени се за нея и набързо й направи дете.Човек би помислил, че това е сериозен повод за заклета женска вражда. Но не, известните красавици нямат омраза една срещу друга и дори са нещо като приятелки.

Линда Еванджелиста сподели любопитна случка пред модната библия „Вог“. Супермоделът била много потисната и самотна на Деня на благодарността. Американците са луди по този празник и по традиция го отбелязват със семействата си, с печена пуйка и богата трапеза.

„Бях болна, чувствах се зле и нямах сили да приготвям храна или да празнувам Деня на благодарността. И тогава Салма се качи на самолета с дъщеря си, дойде тук и направи вечеря“, сподели легендарната манекенка. Еванджелиста има предвид 15-годишната дъщеря на Салма и Франсоа – Валентина Палома, която се роди около година след нейния син Августин.

„Тя буквално прекара деня в кухнята ми като приготви храната съвсем сама. Без никаква помощ. Децата й помогнаха накрая. Тя създаде празника – направи красиво и вкусно  ястие“, разказва Линда. Филмовата звезда се оказала истинска магьосница в кухнята! Мексиканският й специалитет – пиле с трюфелирани картофи бил направо да си оближеш пръстите.

Хайек и богатият й съпруг Пино се срещнаха за първи път в началото на 2006 г. Преди това модният магнат имаше кратка връзка с Еванджелиста. Моделката дълго време криеше кой е бащата на момчето, а по едно време реши да съди Пино за издръжка, след като тест за бащинство доказа, че той е таткото на Августин. В крайна сметка Линда и Франсоа се разбраха за издръжката на хлапето без грозни съдебни битки.

Колкото до Салма и Франсоа-Анри, тяхната любов се оказа по-силна и единадесет месеца след раждането на Августин, Салма роди дъщеря им Валентина Палома. Така полубратът и сестрата са почти породени. Хайек е топла жена и гледа на малкия Августин като на свое дете. Момчето е чест гост в дома им, а Салма се радва, защото винаги искала голямо семейство. Линда също нямала нищо против.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html