понеделник, 13 май 2024 г.

Крис от „Молец“ вдига сватба с танцьорка

С дуетната си половинка Юлиан Славчев

Актьорът и певец от хитовия дует „Молец“ Кристиян Марков се сгоди за дългогодишната си приятелка – танцьорката Християна Кънчева, пише “Галерия”.

Преди няколко години съдбата го среща с красавицата, като двамата намират общия си път покрай музиката – докато той я твори, тя се вихри на фон с танците си и така те се вдъхновяват взаимно. За едно от парчетата на „Молец“ – „Цялото време“ за първи път и момчетата имат хореография, създадена лично от Християна Кънчева.

Щастливи заедно

С чаровницата не крият взаимоотношенията си, а вече и момента на „узряването“ им е факт с решението на Крис да й предложи брак. Феновете им също са във възторг и тръпнат в очакване на обявяването на официалната дата на сватбата. За Крис и колегата му Юли обаче тепърва предстои лятно турне и вероятно празненство ще се организира наесен.

За смелото решение на Крис стои вероятно амбицията му да създаде стабилно семейство, след като вече се радва на успешната си кариера с дуета си с Юлиан Славчев. Двамата стартират групата „Молец“ през 2020 година. Името на дуета идва от думата „молец“, което означава „молещ се човек“, което насочва и към споделената вяра на двамата членове. От малък Крис е възпитаван в християнските ценности, възпитани от родителите му – преводачите Виктор и Бени, които са много религиозни и духовни. Баща му е и артистичен – пее, свири на китара, а като малък участва в детско-театралната школа към Двореца на децата на Ники Априлов. Затова и Кристиян от дете се интересува от сценичното изкуство, а музиката е в душата му. Започва кариерата си с роли във филмите „Пътят към Коста дел Маресме“ и „Пътуващо Кино“, от театралните спектакли  „Йоан – синът на гърма” и „Звездите на Венеция“.

„Не кандидатствах в университет, понеже в дадения момент имах доста артистични проекти и не виждах смисъл от подобно образование, а и единственият ВУЗ в България, предлагащ една идея по-адекватно това, с което исках да се занимавам, не ме задоволяваше. В общи линии останах си с дипломата от ПГИИ. Засега“, разказва за себе си Крис. Той прави и собствени влогове, както и видео проекти с други свои приятели. Има талант и като художник, който не жали сили и активно участва в собственото си живеене, оцветявайки и това на останалите. Допълнително покрай кариерата си на актьор и музикант, талантливият младеж работи в софийско заведение, в което има принос и за оформлението на арт интериора.

„Не знам дали има рецепта за вечно щастие и светъл мироглед, но ако има, за мен това са вярата ми в Бог и тази в изкуството.  В нито един момент от живота си не съм пренебрегвал заниманията си с изкуство във всичките му форми и това наистина ме движи напред. Прави ме по-качествен човек ежедневно“, признава още той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html