вторник, 7 май 2024 г.

Любимецът татко Ръза се завръща на екран

Макар и на 80, любимецът на публиката ще участва в 18-ия сезон

Един от любимите персонажи от многото сериали, показвани не само в Турция, но и в България, е татко Ръза от суперуспешната крими сага „Опасни улици“.

След месеци, в които съдбата на тази поредица беше неясна, стана известно, че съвсем скоро ще започнат снимките на новия 18-и сезон и актьорът Зафер Ергин отново ще радва зрителите като татко Ръза. Излъчването й беше прекратено през декември заради здравословните проблеми на Тюркер Инанолу (бащата на Илкер Инанолу – в ролята на Енгин), който е сценарист, режисьор и продуцент на сериала. Точно по това време се чу, че 80-годишният Зафер е решил да напусне сагата след участие в 553 епизода, тръгнали от 2006 година насам.

Първоначалната почивка на екипа от 45 дни беше увеличена многократно, като продуцентите дори посъветваха артистите и служителите от техническия екип да си потърсят нова работа. Решението снимките официално да бъдат прекратени предизвика разочарованието и гнева на милиони зрители и за да спаси продукцията, Тюркер предоставя безвъзмездно авторските права за един сезон от детективската поредица на компания D Media. След неговия ход е постигнато споразумение и с част от артистите да се завърнат към легендарния полицейски екип. В момента продължават усилените подготовки за дългоочакваното продължение. Вече е известно, че Зафер Ергин (татко Ръза), ИлкерИнанолу (Енгин), Йозгюр Озан (Хюсню) и Озан Чобанолу (Хакан) ще подновят своето участие. Оуз Пече (Юсуф – „Безмилостен град“) също отново ще се завърне в образа на комисар Емре.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html