сряда, 8 май 2024 г.

Дениз Байсал напусна „Разузнаване“

С Мурат Йълдъръм имаха страхотен синхрон в поредицата

След успешното завършване на трети сезон на успешната поредица „Разузнаване“ Дениз Байсал реши да напусне сериала. Според информация, получена от медиите, тя е взела самостоятелно решението си.

Много важни събития се случват в изпълнения с екшън проекта, чийто първи епизод беше излъчен на екрана на TRT1 на 7 март 2021 г. Главните роли в сериала в първите два сезона се изпълняваха от Чаалар Ертуурул и Дениз Байсал. След това Чаалар напусна поредицата, но Дениз продължи да се снима в него. С преминаването на Мурат Йълдъръм в началото на трети сезон в сериала „Разузнаване“ започва съвсем нов период.

Героинята Зехра на Дениз вече няма да присъства в сезон 4. Раздялата не беше лесна за Байсал. Тя благодари на всички от екипа, като каза следното: „Това беше проект, който няма да забравя и който ще остане в сърцето ми.“ Дениз Байсал благодари на зрителите за подкрепата им към сериала, като по този начин трогна феновете.

Фактът, че двамата главни актьори, които водеха историята от самото начало, ги няма, показва, че сериалът ще продължи със съвсем различен сюжетен ред и други актьори в новия сезон. Прави впечатление също, че Мурат Йълдъръм написа прощално съобщение на своята колежка Дениз, което означава, че той ще продължи да работи в проекта. Дуетът им имаше много добър синхрон на снимачната площадка на сериала, а позитивната им енергия осигури успеха на проекта в третия сезон.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html