събота, 18 май 2024 г.

Сила Тюркоглу избяга с гаджето си на почивка

Красавицата е в топ 3 на най-обичаните лица от екрана

Публиката очаква с нетърпение втория сезон на поредицата „Боровинков сироп“. Първият сезон на шербета, както наричат сериала, беше много успешен, като това се дължеше не само на интересния сюжет, но и на главната героиня Дога – роля, изпълнена от младата и очарователна Сила Тюркоглу. В момента тя е в топ 3 на най-обсъжданите и най-харесвани млади актриси в Турция. Тя е едва на 24 години и вече има няколко големи роли в обичани телевизионни поредици като „Наследство“ и „Клетва“.

Красавицата се появява в сериали едва 29-годишна и то във филма „Не плачи, мамо“. С наближаването на сезон 2 на „боровинковия шербет“ всички са любопитни как ще се развие историята между модерната Дога и Фатих, който произхожда от здраво консервативно семейство със собствени правила. Дали двамата ще успеят да се опълчат на семействата си, които не приемат бъдещия им брак, ще стане ясно в новия тв сезон. Те са решени да се изправят дори срещу целия свят, но да защитят любовта си и да отгледат детето си.

Актрисата се появи на снимки в медиите от лятната си  ваканция с гаджето й актьорът Алп Навруз. На тях красавицата е с черен бански с модерните за сезона дълбоки бикини. Сила коментира, че при тях всичко е прекрасно.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html