петък, 3 май 2024 г.

Иван Гешев коментира решението на Вежди Рашидов да напусне политиката

Снимка: БГНЕС

Винаги съм се възмущавал от двойните стандарти по отношение на морала и закона в българската „политика“. Точно те водят до усещането за липса на справедливост у хората.

Това написа на личната си страница във „Фейсбук“ бившият главен прокурор и лидер на движение „Справедливост за България“ Иван Гешев, който коментира решението на Вежди Рашидов да напусне политиката. Ето какво още сподели Гешев:

„Вежди Рашидов допусна грешка, извини се и постъпи достойно, като днес подаде оставка и напусна Народното събрание. По същите морални критерии, наложени от анархо-либералната общност, трябваше да видим още поне две оставки – тези на Борисов и на зам.-председателя на НС Никола Минчев.

Всички си спомняме как преди години Борисов се отнесе към една българска жена (нарече я ПКП), а чрез нея обиди и целия народ. Оставка обаче няма. Вторият пък направи същото като Тото – смееше се, без да се намеси. Днес Тото е с изключени микрофони, а Никола Минчев продължава да стои нахилен на най-високата трибуна в Народното събрание.

За пореден път става ясно, че в България нищо не се е променило. И част от новия морал е предателството. На някои хора видимо им е позволено всичко. Докато законът и моралът са само за „обикновените“ българи, а други са недосегаеми, ще стоим в блатото на т.нар. преход.

Заради двойните стандарти на тройната интимна коалиция и нашите „политици“. За съжаление, ние си ги избираме“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html