понеделник, 6 май 2024 г.

Тити Папазов коментира скандалното видео с Тото

Тити Папазов
Снимка: БГНЕС

„Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца – 15-и март и инцидент отпреди 28 години“, заяви Тити Папазов по повод на разпространения в социалните мрежи клип с него, в който разказва как хванал своя приятелка в изневяра и й обръснал главата.

„Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а“, обясни баскетболният треньор.

„Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави“, допълни Папазов, пише сайтът новини.бг.

Видеото е публикувано преди няколко месеца, а по-късно бе изтрито, след като придоби изключителна популярност и предизвика възмущение в социалните мрежи.


Според певицата Йоко Захариев, съученичка на жертвата, момичето е било вързано с белезници и държано против волята му от Папазов:

„За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България.

Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно „човекът“ Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html