сряда, 8 май 2024 г.

Шакира в афера с баскетболист

Певицата си пада по спортисти

Шакира подхвана култовия фолкхит на Кати от 1999 г. – „Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят“. Не буквално, разбира се, а в личния си живот. След като се разведе с футболиста Жерар Пике, красивата певица се завъртя около доста мъже. За колумбийското миньонче се облизваше дори холивудският ас Том Круз, но Шакира си пада по млади лъвчета и го отряза.

За последно всички се кълняха, че тя е в романтични отношения със 7-кратния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън. Двамата прекарваха доста време заедно в Маями. Само преди броени дни обаче хитовата изпълнителка бе изловена в баровски ресторант в Лондон с баскетболиста от НБА Джими Бътлър. Състезателят на „Маями хийт“ няколко пъти е участвал в мача на суперзвездите и има легендарен статус в Лигата на извънземните.

Певицата е била облечена в тъмносиньо, с лек грим и небрежна прическа. Спортистът също е бил неангажиращо облечен – с тениска, долнище от анцуг и червена бандана на главата. Спортното облекло говори, че двамата явно се познават добре. Шакира и Джими и друг път са забелязвани заедно и все по-упорит става слухът, че са нещо повече от приятели. През май тя посети негов мач и сподели селфи, което спортистът лайкна.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html