неделя, 19 май 2024 г.

Вилма Елес очаква трето дете

Преживява скандален развод

36-годишната турска актриса Вилма Елес, която българската публика познава от семейната драма „Времето лети“ в ролята на Каролина, обяви в социалните мрежи, че отново очаква дете. В инстаграм тя разкри, че е бременна в седмия месец и че със съпруга й – адвокат Мехмет Шах Челик, са нетърпели да посрещнат на бял свят първия си наследник. „Животът е любов. Толкова се вълнуваме, че семейството ни се увеличава“, коментира Вилма там.

Елес обаче не прекратява изявите си пред камера като последният сериал, излъчван у нас с нейно участие, е криминалната поредица „Опасни улици“, където изпълнява ролята на Надя. Актрисата се чувства отлично и продължава да снима.

С втория си съпруг и близнаците Милан и Мелоди

Двамата с Мехмет се ожениха в края на 2022 г. на церемония в тесен кръг, която се проведе в Измир. Те размениха клетви за вечна вярност в присъствието само на 20 души. Това е втори брак за Елес, която през 2014-а година се омъжи за бизнесмена Ариф Керем Гьогюш. Плод на любовта им са 7-годишните близнаци Милат и Мелъди, които бяха почетни гости на втората сватба на прочутата си майка.

Скандал съпътства разводът на актрисата с първия й съпруг, с когото сключва религиозен брак пред имам. В края на 2018 г. в турските медии започват да се появяват слухове, че двамата са се разделили и Вилма потвърждава, че живеят отделно, но не са се развели, тъй като никога не са сключвали легален брак. С него тя има подписан договор, с който той се задължава да изплаща месечно по 770 евро месечна издръжка на всяко от децата си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html