сряда, 15 май 2024 г.

Сюрея от „Завинаги“ стана майка на 39

Аслъ Енвер

Любимката на българските зрители Аслъ Енвер роди първото си дете и вече е майка на дъщеря. 39-годишната прочута турска актриса и съпругът й – бизнесменът Беркин Гьокбудак посрещнаха на бял свят първородната си дъщеря в частна болница в Истанбул. Известните родители й дадоха името Елай, което означава „висок“ и „силен“.

Актрисата малко преди да роди

Публиката се влюби в Аслъ чрез екранната й героиня Сюрея, която тя изигра в хитовата поредица „Завинаги“. През декември миналата година Беркин и Аслъ се ожениха на церемония в тесен кръг като тогава се появиха и първите слухове в турската преса, че актрисата очаква дете. По време на бременността звездата получи изгодно предложение за рекламно сътрудничество с производител на детски стоки в размер на 5 милиона турски лири. Всъщност всеки сезон Аслъ Енвер получава изгодни предложения от компании за участие в техните рекламни кампании, а бременността само засили интереса към нея.

Българската публика гледа любимката си точно преди година – миналото лято тя партнира на Халит Ергенч в сагата „Вавилон”. Последната публична изявява на Енвер беше преди месец, когато тя присъства на официалната премиера на най-новия сериал с нейно участие – „В търсене на рая“ за платформата Disney Plus.

Съпругът на Аслъ е известен бизнесмен, роден през 1983-а година. Завършва „Индустриално инженерство“ в престижния университет „Сабанджъ“. Притежава и магистърска степен в специалност „Маркетинг и комуникационен мениджмънт“ от университета „Галатасарай“.

В най-щастливия си ден

Зад гърба си Енвер има един неуспешен брак със своя колега Биркан Сокулу. След развода им започва връзка с музиканта и актьор Мурат Боз, с когото се разделят през 2019-а година. Преди съдбовната среща с Беркин, Аслъ поддържа романтични отношения с бившия баскетболист Керем Тунджери.

Аслъ Енвер, с чар и талант успява да заеме централните роли на първите красавици, но изминава интересен път до световната популярност. Родена е  във Великобритания, но е второ поколение емигрантка. Майка й заминава да учи там и се влюбва безнадеждно в мъж, който не й подхожда. Бащата на Аслъ е син на туркиня от Кипър, разведен с три деца. Там още от малка актрисата пее в църковен хор. След това обаче семейството решава да се завърнат в Турция. Аслъ Енвер, която е свикнала със съвсем друга среда, трудно се приспособява към новия си живот. Тя се опитва да намери утеха в хобитата си като се записва да учи в гимназия по изящни изкуства и взима уроци по актьорско майсторство. Междувременно разбира, че страда от дислексия, а дори не може да пише на турски. Докато тя учи, баща й не се задържа на една и съща работа, а малко по-късно се разделя с майка й.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html