четвъртък, 9 май 2024 г.

Деменция мъчи Чарли Шийн

Актьорът плаща солена цена за разгулния си начин на живот

Лошото момче на Холивуд Чарли Шийн признал пред приятели, че страда от начална форма на деменция. Легендарният купонджия бил откровен пред близките си, че проблемите му са заради неразумния му начин на живот, изпълнен с огромни количества алкохол, наркотици, проститутки и дълги безсънни нощи.

Звездата буквално изигра самия себе си като чичо Чарли в култовия ситком „Двама мъже и половина“. Там актьорът влиза в образа на безотговорен пияница с разгулен сексуален живот. Шийн е такъв и в действителността, а за капак е и известен скандалджия.

Заради разхайтения си живот преди десетина години Чарли Шийн сподели, че се бори с коварната инфекция ХИВ. Беше изоставен от всичките си „приятелки“, почти загуби професионалните си ангажименти, а трябва да плаща и скъпи издръжки за бившата си съпруга Денис Ричардс и децата. Сега го мъчи и деменцията.

Екранният чичо Чарли разкрил пред близки, че заради болестта страда от загуба на паметта, промени в настроението и често се бори с простички задачи, които за него са си цяла мъка. Силните лекарства, с които звездата контролира развитието на ХИВ вируса, пък му докарват много неприятни странични ефекти, като постоянна мигрена и безсъние. Чарли Шийн споделил, че медикаментите, които потискат инфекцията да не прерасне в СПИН, го поддържат жив, но депресиран.

„Симптомите на деменция може да не са резултат само от лекарствата му. Не можете да пренебрегнете годините на злоупотреба с наркотици и алкохол, както и опасната сексуална разпуснатост. Той е нанесъл неописуеми щети на себе си“, казва д-р Стюарт Фишер.

При всички тези проблеми, Чарли се е кротнал. Разгневил се е само заради дъщеря си Сами, която се разголва пред мъже в еротична онлайн платформа. Освен това, актьорът бил твърдо решен да се свърже с всичките си близки, които е наранил с „дивото си поведение“ и да се опита да пооправи щетите, доколкото е възможно.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html