четвъртък, 16 май 2024 г.

Хафсанур Санджактутан стана измамница

С Керем Бюрсин са двойка в нова поредица

В дългоочаквания сериал „Ако обичаш твърде много“ с прекрасна история и актьорски състав, успешната актриса Хафсанур Санджактутан се готви да се появи пред феновете си в образа на героинята Лейля. Тя никога не е познавала истинските си родители и най-голямата й мечта е да ги открие.

Хафсанур обясни пред медиите коя е основната причина, с която героинята я е привлякла. „Това е образ, който никога не съм играла преди и който не се среща често на екрана – такава е Лейла. Тя е измамница, но всъщност, за да е такава си има основателна причина.“ Лейла смята, че най-важното е да има семейство и за това тя се занимава с далавери заедно с група, която всъщност замества нейните близки.

Сериалът „Ако обичаш много“ разказва за пресичането на житейските пътища на Лейля и Атеш. Неговата роля пък изпълнява един от най-харесваните турски актьори Керем Бюрсин.

Ето за какво става дума в този толкова очакван сериал, който започна с първия епизод миналата седмица. Атеш Аладжа е упорит наследник на богато и знатно семейство. Заради неприязън към баща си Вахит, той напусна дома си. Младият човек създава приложение и започва да печели доста пари. С не малко финанси в джоба си той се мести да живее на остров Майорка. Преди смъртта си бащата на младия мъж му оставя завещание, в които има две молби. Първата е да застане начело на холдинга „Аладжа“, а втората е да се грижи за трите деца от втората му съпруга. Героят на Керем обаче изобщо няма желание да прави това. И точно в този момент в живота му влиза Лейла, която е член на банда, занимаваща се със сключване на фиктивни бракове.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html