петък, 10 май 2024 г.

Йойкю Гюрман ще се бракува

Йойкю и Фатих отложиха женитбата за есента заради земетресението

Певицата и актриса Йойкю Гюрман съвсем скоро ще официализира петгодишната си връзка с рекламния агент Фатих Ичмели, пише в турската преса. В момента българските зрители я наблюдават в образа на остроумната и емоционална Асие в социалната сага „Ти разкажи, Черно море“.

По време на участието си в телевизионно предаване тя призна, че с любимия й са отложили сватбата си, запланувана за това лято, заради земетресенията в южната ни съседка и служебните й ангажименти. Щастливото събитие най-вероятно ще се случи през септември или октомври. През юни 2022 г. Гюрман и Ичмели се сгодяват след романтично предложение от Фатих в града на влюбените Париж. Зад гърба си актрисата има неуспешен брак с колега, продължил едва година.

Освен че се превъплъщава в един от най-емблематичните персонажи в поредицата, талантливата Йойкю изпълнява и почти всички песни, които звучат в социалната драма, включително и нейния въздействащ саундтрак. Актрисата споделя, че най-много се възмущава от насилието и подобни сцени имат огромно въздействие върху нея, очите й се изпълват със сълзи и я обзема гняв. Тя е убедена, че не може да оставаме безучастни към ежедневния тормоз към съдбата на такима жени.

Йойкю и нейният брат близнак Берк проявяват музикалните си заложби още в детската градина. Двамата посещават престижни частни училища по изкуства и през 2007 г. създават своя дуетна група. През следващите години издават общо три албума с авторски песни с елементи от Средиземноморския регион и арабските страни. Тяхна запазена марка обаче стават оригиналните им музикални изпълнения, съчетаващи турски мотиви и фламенко. Още първият им видеоклип се превръща в истински хит в южната ни съседка и е гледан над 25 милиона пъти в ютюб.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html