петък, 17 май 2024 г.

Мадона на косъм от смъртта

Не е ясно кога певицата ще се върне на сцената

Здравословното състояние на поп иконата Мадона е било толкова тежко, че семейството й се подготвяло за най-лошото. Припомняме, че преди няколко дни „материалното момиче“ бе открито в дома си в абсолютно безпомощно състояние и в безсъзнание. Певицата, чието истинско име е Мария Чиконе, бе откарана по спешност в интензивно отделение. Там е интубирана, защото не можела да диша самостоятелно, а лекарите почти вдигнали ръце от безнадеждност.

Близките на Мадона признаха, че смъртта била много близо. Било разпоредено докторите да не дават абсолютно никаква информация, освен тривиалното „тежко, но стабилно състояние“.

Причината – бактериална инфекция, но роднините не учочняват точно каква. Сега певицата се възстановява и най-лошото е минало, уверяват медицинските екипи. Мениджърите на звездата веднага отмениха турнето й в САЩ и Европа. Официален представител на певицата довери, че ще й е нужно доста време, за да стъпи на крака и да се върне към професионалните ангажименти. Феновете дори се тревожат, че мистериозното заболяване може да я свали от сцената завинаги, както май се очертава и за колежката й Селин Дион.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html