вторник, 14 май 2024 г.

Дара Екимова посвети татус на татко си

Певицата си постави пеперуда на ръката, която символизира духовната й връзка с него

Певицата Дара Екимова си направи две татуировки наведнъж. Първата е посветена на татко й Димитър Екимов-Дими от „Сленг“, който си отиде от този свят преди 15 години, пише “Галерия”.

Изображението е на пеперуда, разположено е на лявата й ръка и символизира духовната връзка с баща й. Тя избира точно тази мастилена рисунка, защото всеки път когато ходи на гроба му, до нея каца бяла пеперуда. На дясната си ръка пък има сърце, което символизира любовта и е основното вдъхновение в творчеството й.

Дими от „Сленг“ си отиде преди 15 години

Изпълнителката, която се класира четвърта в последния сезон на „Като две капки вода“, е щастлива с годеника си, когото обаче пази в пълна тайна. Никога не говори за любимия си и не го показва в социалните мрежи. Преди него обаче тя преживява несподелена любов. „Тя беше едностранна, бурна и противоречива за мен, защото аз бях залитнала много сериозно по нея. Разтърси ме и ме промени. Изплаква си сълзите, след това ходех усмихната до ушите и после пак отначало. И то заради собствените ми очаквания и преувеличени представи за образа на човека, в когото се бях влюбила“, споделя Дара. Тези преживявания обаче се оказват безценни за нея като човек и творец. Защото тя обича да пише, когато страда. А и днес приема тази връзка като урок.

Дара е увлечена от психологията и смята, че не са случайни хората, които срещаме по пътя си, нито дори нещастията, които преживяваме. Тя дори записва да учи психология, но прекъсва обучението си, защото не смогва с ангажиментите си. „Не мога да бъда пълноценен студент, което обезсмисля стремежа ми  за развитие в тази сфера. Половинчатите работи не са по вкуса ми. Сигурно, че се самобичувам след време, че съм взела това решение, но любовта към музиката и сбъдването на мечтите ми компенсират всичко“, обяснява Екимова. Тя обаче не изключва някога отново да се върне към изучаването на психология в университета.

Певицата не спира да чете Юнг и други величия в областта, но само като терапия. Стреми се към духовно и личностно развитие. А в началото на всяка година пише целите и мечтите си, които иска да сбъдне в рамките на следващите 12 месеца. Някои от тях са доста смели и големи. Една от тях е било  участието й в „Като две капки вода“. Тя е доволна от представянето си, макар че на моменти мисли, че ще припадне на сцената от изтощение. Иначе мечтае за свой самостоятелен концерт, силни авторски парчета, които много хора да пеят, когато се качи на сцената. А следващите й големи цели са участие на „Евровизия“ и мястото й като самостоятелен артист на световната поп сцена.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html