петък, 3 май 2024 г.

Бурак Йозчивит подари джип на жена си

Те са любимата двойка на Турция

Най-красивата двойка в турския шоубизнес – Бурак Йозчивит и Фахрие Евджан временно се оттеглиха от светския живот, в който често присъстваха. Причината за това е, че в началото на годината те станаха родители за втори път. Красавицата роди втория им син Керем. Така момчето се присъедини към тяхното щастливо семейство, което от 2019 г. включва и син Каран, който е много развълнуван, че стана по-голям брат. Бурак, известен с ролята си на Бали бей в сериала „Великолепният век“, когото сме гледали и в „Дневникът на любовта“ и „Черна любов“ не пожела да разкрие какъв подарък е приготвил на жена си, но медиите в Турция все пак го разкриха. След като забелязаха наскоро, че Фахрие се движи със супер луксозен бял джип, те правилно отбелязаха, че това е подаръкът на съпруга й. Белият рейндж ровър дори е със специален номер, който е с буквите на името си – 34 FE.

Според медиите става дума за най-новият модел на това превозно средство, което е любимата марка на Йозчивит –  той от години кара същата кола, но черна на цвят. След като дълго време имаше инициалите си на регистрационните номера, а през 2016 г. той реши да постави 34 FR на новите табели в чест на съпругата си Фахрие.

Двамата се запознаха по време на снимките на сериала „Чучулигата“ през 2013 г., но романсът им започна малко по-късно. През 2015 г. двойката работи заедно във филма „Любовта прилича на теб“, а две години след това сключиха брак на приказна сватбена церемония край Босфора

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html