събота, 18 май 2024 г.

Съпругата на Кевин Костнър иска 250 000 долара издръжка

Кристин Баумгартнер може да разори звездния си мъж след раздялата

Съпругата на Кевин Костнър – Кристин Баумгартнер, с която той е в развод, поиска от него баснословна сума за издръжка на децата. Кристин настоява пред съда да получава от актьора близо 250 000 долара на месец, за да се грижи за общите им наследнци, съобщи сайтът за знаменитости Ти Ем Зи.

Кристин Баумгартнер подаде нови документи, в които настоява съдът да принуди Кевин Костнър да отделя 248 000 долара месечно за издръжка на трите им деца. Тя твърди, че главозамайващата сума е единственият начин тя и децата да „живеят на ниво, доближаващо се до стандарта, на който децата ще се радват, докато са под грижите на баща си в бъдеще“. Баумгартнер обяви още, че исканата сума не включва таксите за обучение в частно училище, здравните грижи и разходите за спорт, които тя също държи Костнър да плаща. Така сумата може да нарасне и до над 300 000 долара на месец!

Костнър категорично е заявил, че да му удържат такива огромни пари е пладнешки обир. „Танцуващият с вълци“ веднага е подал документи в съда, с които протестира. Миналата година той е спечелил 19,5 млн. долара, но и разходите му са сериозни. Само за поддръжката на луксозните си имоти плаща около 2 млн. долара годишно.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html