четвъртък, 16 май 2024 г.

Дилан Чичек Дениз се опъна с лифтинг

Тя е много красива и не е ясно защо е прибегнала до интервенцията

Почитатели на красивата актриса Дилан Чичек Дениз останаха изумени от външния вид на любимката си и веднага я заподозряха в направени естетически корекции на лицето й. Тя вече получи сериозни критики от тях. Хубавицата присъства на светско мероприятие за представяне на марка, на която е рекламно лице, придружавана от любимия си Мерт Язъджъолу и от публикуваните снимки стана ясно, че нещо не е наред.

Фокусът на общественото внимание веднага бе насочен към промяната, настъпила в нейната външност. Според публикации в турската преса тя се е подложила на т.нар. процедура „френска закачалка“ – нехирургичен метод за лифтинг на лицето чрез поставяне на нишки от полиестер и силикон, чрез който се премахват бръчките и увисването на кожата.

28-годишната звезда на турското кино не даде вид на притеснение и е много щастлива с любимия си. Тя започна връзката си с Мерт в края на миналата година, след като разтрогна своя годеж с исландския режисьор Тор Сеаверсон. Точно преди да започне връзката си с Дилан Чичек, атрактивният актьор също се раздели с с дългогодишната си приятелка актрисата Афра Сарачолу. Тогава се спекулираше, че той е сложил край на отношенията си с Афра заради предполагаем романс с екранния й партньор в поредицата „Рибарче“ Мерт Рамазан Демир. Афра и Мерт отрекоха твърденията и подчертаха, че са запазили своето приятелство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html