неделя, 19 май 2024 г.

Шарлот от „Сексът и градът“ плакала заради филъри и ботокс

Лицето на актрисата видимо се е променило

Кристин Дейвис последва примера на колежката си Ким Катрал и разкри подробности за проблемите си с остаряването. За актриса от такъв калибър това означава похарчени стотици хиляди долари за козметика и пластична хирургия.

Пред британския вестник „Телеграф“ екранната Шарлот от „Сексът и градът“ сподели колко много й е струвало прикриването на несъвършенства във визията. Тя се чувствала ужасно притеснена да я сравняват с начина, по който изглеждала на младини. Това е бич за всички актриси, които щат не щат, прибягвали до медицински прийоми за „подмладяване“.

Кристин призна, че е ползвала филъри и ботокс, което й донесло и добри, и лоши преживявания. Тези методи за справяне с бръчките обаче след време дават дефекти и се отразяват на визията. А това водело до нова порция критики от фенове и медии. Симпатичната брюнетка стигала дори до рев.

„Проливала съм много сълзи заради това. Чувствах се объркана. Много беше стресиращо“, признава Кристин. Все пак тя вече се е научила да живее със себе си и приема остаряването като част от живота.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html