понеделник, 29 април 2024 г.

Светльо от „Сървайвър“ на нож със сина си

Гемологът има интересно минало

Братът на попфолк звездата Константин – Светослав, чиято звезда изгря в тазгодишния сезон на обичания риалити формат „Сървайвър“, е в обтегнати отношения със сина си Йоан. Причина за това е бурният живот, който 49-годишният роднина на хитовия изпълнител води, пише “Галерия”.

Забавленията до късно, кратките афери с красиви и популярни мадами, закачките и стила на таткото въобще далеч не са по вкуса на наследника, който избягва да говори за него и поведението му. След финала на гледаното шоу, момчето, което работи в известна столична ветеринарна клиника, категорично изявило позицията си, че не желае да коментира участието на баща си или още повече – пъстрото му минало.

Всъщност драма съпътства и отношенията между атлетичния мъж и дъщеричката му, която е плод от любовта с втората му жена. Заради забежките Светльо почти не вижда детето и не общува с майката. С подробностите довели до солените им нагласи един спрямо друг са запознати единствено Коцето и близката им братовчедка и колежка Лияна. Те определят темата като „болна“ и отказват да я коментират.

Самият Йоан също не поддържа кой знае каква връзка с полусестра си. Въпреки това близки до него го определят като състрадателен и добър човек, бягащ от шоубизнеса и изобщо светлините на прожекторите. Друга подробност, която го различава с родителя му. От месеци насам Светльо работи за популярността си, като желанието му за слава го отвежда на екран, където неслучайно обявява, че брат му е сред най-обичаните имена на родната музикална сцена.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html