събота, 27 април 2024 г.

Зам.-шефът на ГДБОП ще оглави СДВР

Зам.-шефът на ГДБОП Любомир Николов е новият директор на СДВР. Той е бил представен на колегите си днес. Николов е работил във столичната полиция до 2016 година, преди да отиде при антимафиотите, пише 24 часа.

Той започва работа в системата на МВР през 2002 г. като сержант в СДВР. След 2003 г. е заемал последователно длъжностите разузнавач в сектор „Икономическа полиция“ Столичната дирекция и в сектор „Фалшификации“ в ГДБОП от 2011 до 2013 г. После за двегодишен период  е преназначен на изпълнителска длъжност в отдел „Икономическа полиция“ към СДВР.

От 2016 г. последователно е заемал длъжностите разузнавач, началник сектор, началник отдел в ГДБОП и от юни м.г. стана заместник-директор на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“. През годините многократно е награждаван с писмени похвали, обявяване на благодарност, колективна и индивидуална парични награди, както и с почетни знаци на МВР III и II степен от министъра на вътрешните работи.

През февруари тази година бе пратен като директор на полицията в Хасково. Остана там 2 месеца и се върна в ГДБОП, а за добрата си работа бе награден.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html