петък, 10 май 2024 г.

Енгин Дюзятан събира пари за бедстващи в Африка

Ще почива със семейството си на черния континент

Актьорът Енгин Алтан Дюзятан обяви, че са пробили кладенци за нуждаещите се от вода в Африка, с което  разкри, че има какво да прави през лятото. Той сподели, че ще бъде и на почивка със семейството си в топлия континент, освен това ще се водят разговори в чужбина за набиране на пари за помощ на бедстващите. Дюзятан описа Африка като специално място и обясни, че  хората в региона чувстват, че имат нужда от тях.

Енгин Дюзятан, който последно участва заедно с Елчин Сангу в сериала „Крупие“, направи успешен сезон. Известният актьор също предизвика напълно различни емоции в публиката в този проект с различен сюжет. Красавецът, който гледахме като Тамер, за пореден път се превърна в едно от най-коментираните имена в социалните мрежи, показвайки добри отношения с партньорката си Елчин Сангу в проекта, където също имаше възможност да разкрие таланта си пълноценно.

Обичаната червенокоса актриса изигра ролята на банкова мениджърка, която е отвлечена от маниакално влюбен в нея програмист, чиято роля е поверена на Енгин. Сериалът „Крупие“ предизвика много коментари в социалните мрежи. Актьорът сподели, че проектът е на етап завършване на сезона.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html