събота, 11 май 2024 г.

Шварценегер въртял извънбрачна връзка с прислужницата

Терминатора и бившата му съпруга Мария във времената, когато бяха щастливи

Арнолд Шварценегер още страда заради своя стара изневяра от преди повече от 25 години. Това призна Терминатора в документалната поредица  на Нетфликс „Арнолд“, която е посветена на живота му.

Арни сподели пред камерите колко трудно му е било да признае на вече бившата си съпруга Мария Шрайвър за извънбрачната си връзка с домашната икономка Милдред Баена. Работата е била сериозна, защото Шварценегер има син от Милдред – 25-годишния Джоузеф Баена, който върви по стъпките на баща си и се пробва като актьор. От бившата си законна съпруга дългогодишният губернатор на Калифорния има четири деца – дъщерите Катрин и Кристина, и момчетата Патрик и Кристофър.

Макар и железен мъжага на екрана, Шварценегер е чувствителна душа и дълго се страхувал да признае на децата си за изневярата. Ясно осъзнавал, че така съсипва семейството. „Всеки страдаше. Мария страдаше. Децата страдаха. Джоузеф. Майка му. Всеки. Ще трябва да живея с това до края на живота си. Това е огромен провал“, ожали се екшън звездата. Арни все пак е категоричен, че се гордее с извънбрачния си син и винаги ще го обича и подкрепя.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html