четвъртък, 16 май 2024 г.

Проститутка разделя Ваня Щерева с гадже

Лягаше си с мъжете за пет долара, беше с къса коса, издава актрисата

Актрисата и певица Ваня Щерева крие пикантна любовна история от миналото. Оказа се, че блондинката, която от дълго време е в отбора на необвързаните дами, е преживяла истински кошмар с един от избраниците си  – мъж, чието име не иска да назовава. Виновник за разпада на връзката им е жена, която изкарва прехраната си чрез платени ласки, която за нула време омагьосала гаджето й, пише “Галерия”.

„Той ме заразя заради една проститутка, тя се появи отнякъде – беше много красива, с къса коса, интересна жена. Каза ми, че ме обича и че съм свястна, но с мен не му е интересно, а тя се ч*ка за пет долара“, откровеничи изпълнителката в собствения си подкаст. Не съжалява за развоя на събитията, защото до ден днешен не може да си представи да бъде от същата порода. „Никога не съм могла да бъда лека жена, опитвала съм се мислено да си го представя и не става“, казва още тя.

Серията с неуспехи вероятно съпътства Щерева, която наскоро пусна първата си от много време насам песен, озаглавена „Рестарт“. В нея отново се прокрадва темата за разочарованието, нещастието в интимните отношения и желанието за близост с другия.

Любопитна подробност е, че с голямата си любов тя се среща в далечната 2007 година. Още тогава казва, че за първи път обича истински и искрено, а след раздялата издава, че толкова голямо щастие повече няма да я сполети. През настоящата 2023 година Ваня е откровена: „Така и стана, до този момент не съм изпитвала толкова силни чувства“. Според мнозина причина за това е притегателната сила, която русокоската изпитва към по-младите мъже.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html