неделя, 19 май 2024 г.

Пелин Карахан не е виждала баща си от 23 години

40-годишната красавица е завършила туризъм

Изкусителната актриса Пелин Карахан обича да се разтоварва с бокс. След натоварения снимачен график, боксовата круша се оказва идеално лечение срещу стрес. Пелин така се запалила по бойния спорт, че понякога дори забравяла ежедневните си задължения, за да му се отдаде. Най-вероятно именно на това занимание се дължи фантастичната фигура, която притежава 40-годишната дама и майка на две деца.

Актрисата е позната на зрителите с играта си във „Великолепният век“. Там тя се превъплъщава в образа на Михримах, дъщерята на владетеля Сюлейман и съпругата му Хюрем. Сериалът е вдъхновен от исторически събития за най-богатата епоха на Турция. Поредицата постигна невероятен успех и е показана в повече от 90 страни по света.

Пелин Карахан е родена през 1984 г. в Анкара. Там завършва основно и средно образование, след което записва туризъм в Анадолския университет. По време на следването си работи в различни хотели, а когато се дипломира, търси друго поле за изява. Преди да започне да играе, тя снима реклами. Публиката я харесва в един тийнейджърски сериал, но най-голяма популярност й носи ролята на Михримах. И до днес Пелин се занимава с актьорство, но набляга на телевизионните предавания, в които показва кулинарните си умения. Що се отнася до любовния й живот, от 2011 до 2013 г. тя е омъжена за фитнес инструктора Ердинк Бекироглу. След развода им, тя сключва брак с бизнесмена Бедри Гюнтай, от когото има двама сина – Демир и Джан Еюп.

С втория си мъж Фуркан и синовете им

Очаквано след второто си раждане, Пелин загърби актьорската си кариера и се посвети на семейството си. В свободното си време освен с бокс, тя се занимава с рисуване. Наследила е дарбата от майка си, която е самоука художничка. Профилът на Пелин в Инстаграм е пълен със семейни снимки, както и снимки от пътувания. Актрисата е висока едва 160 сантиметра и в интервюта за турската преса често признава, че мечтае да бъде по-висока, но това не й пречи да получава ангажименти за реклами на световни марки.

Когато приема да влезе в ролята на Михримах, чете биографиите на исторически личности, за да разбере по-добре бита и начина им на живот. Актрисата признава, че не се е срещала с баща си от 17-годишна, но благодарение на това е станала много по-независима. През младежките й години неговата липса я подтиква към поредица от неуспешни връзки, защото се страхува да остане сама. С времето обаче осъзнава, че трябва да разчита единствено на себе си.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html