събота, 18 май 2024 г.

Брук Шийлдс скочи срещу дъщеря си

Актрисата е против Гриър да прави модна кариера

Брук Шийлдс се обяви против модната кариера на дъщеря си Гриър Хенчи. 17-годишното девойче е наследило красотата на майка си и има амбиции за сцената и подиума. Но мама Брук не е съвсем съгласна, въпреки че тя самата обожава модата. Шийлдс се опитва да разубеди момичето от кариера на модел, защото този път е „труден, брутален и съкрушителен“.

„Първоначално бях категорично против и дълго време се борих с дъщеря ми. Правилата се промениха много от моето време на модел. В момента индустрията е много по-различна отпреди“, казва Шийлдс. „Сега нещата са много по-брутални, агресивни, а събития, които се случват зад кулисите, могат сериозно да навредят на психиката на неподготвения човек“, смята актрисата.

Брук Шийлдс, по която въздишаха милиони мъже през 80-те и 90-те години, също тръгна по трудния път прекалено млада. По време на снимките на робинзоновския епос „Синята лагуна“ тя е едва на 14 години. А във филма има твърде смели еротични моменти, както и теми за съзряването, които са по-подходящи за възрастната аудитория.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html