събота, 18 май 2024 г.

Шекерджи приключва с „Кралицата“ заради нисък рейтинг

Селин не случи на поредица

Едно от имената, включени в основния актьорски състав на сериала „Кралицата“ е Селин Шекерджи. Преди това актрисата участва в дигиталния сериал „Йешилчам“, след романтичната комедия „Любов на покрива“, към който се присъедини в последния момент през 2020 г.

И сега тя отново се срещна с феновете си след 2-годишна пауза точно с проекта „Кралицата“. Селин Шекерджи разказа, че снимките са минали добре. Но, за съжаление, проектът получи ниски оценки. Информацията, че той ще стигне до финала по-рано от заплануваното, също беше отразена в пресата. Актрисата със съжаление отбеляза, че екипът наистина не е получил достатъчно добри оценки. „Смятам, че като цяло има спад на показателите. Снимаме сериала, даваме всичко от себе си. Има общ спад в рейтингите, а ние дори не сме си помисляли, че това може да се случи“, сподели актрисата със съжаление. Селин не е сигурна дали сериалът ще има втори сезон, това ще решат продуцентът и хората от тв канала.

Поредицата е адаптирана от американския телевизионен сериал, наречен „Захарната кралица“. Очаква се проектът да се сбогува с публиката си в началото на юни.

33-годишната изкусителна красавица е добре позната на българските зрители от сериалите „Черно-бяла любов“, „Дъщеря ми“, „Ангели пазители“ и „Горчива любов“. Миналата година тя и театралният актьор Оснам Ялъм разкриха любовта си официално, след като бяха уловени от папараци да се разхождат хванати за ръце по оживена улица.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html