неделя, 12 май 2024 г.

Ергенът Евгени стана веган заради Валерия

Връзката им е низ от изпитания и щастие

Виртуозният пианист Евгени Генчев стана веган заради красивата моделка Валерия, успяла да спечели сърцето му в романтичното шоу „Ергенът“, пише “Галерия”.

Тя отдавна не близва месо и никакви животински продукти заради любовта си към четириногите. „Отдавна исках да спра да ям месо, яйца и млечни храни, но нямаше кой да ми готви. Сега вече има кой“, споделя той. Двамата са заедно, контрирайки слуховете, че след големия финал всеки е поел по пътя си. Все още не живеят заедно, но признаха, че вече им се е случвало да пускат пералня заедно.

Засега влюбените не издават дали ще се оженят, макар да бяха забелязани от папараци на плажа в Сарафово. Според запознати те са били в Бургас, за да оглеждат луксозен комплекс, където да вдигнат пищна морска сватба през лятото, но дали това е така, предстои да разберем. Влюбените споделиха, че продължават да си пишат писма. Те признаха, че са имали тайна връзка в продължение на седем месеца. След края на снимките на „Ергенът“ са се срещали инкогнито като „агенти“ на ЦРУ, за да не разкрият пред публиката, че са заедно в аванс. Време, което творецът представя като истински кошмар. „Много съм щастлив, далеч по-свободно дишащ. Вече не е нужно да се крием. Правехме го седем месеца, пристигахме по-различно време, пътувахме поотделно, бягахме от погледите на съседите. За един мъж, който не си търси връзка – това е мечта, за мен не. Имам чувства, исках да излизаме, да се разхождаме, да ходим на кино… За да се крием, слагах качулки, маски, очила… Всъщност след пандемията, ако сложиш маска, те гледат още повече. Веднъж излизах от един блок и ученици от близкото училище ме разпознаха. Върнах се и звъннах на Валерия, която пътуваше с такси, да се забави малко. Учениците половин час обикаляха около блока и ме търсиха“, признава Евгени. Разбира се, като всички двойки и тяхната връзка не е по мед и масло. Пианистът споделя, че неведнъж са изпадали в по-остри ситуации, повишавали са си тон и яростно са защитавали позициите си. Хубавото е, че след бурята идва слънце. Време, в което те отново намират добрия тон, забравяйки за неразбирателствата.

Семейството му поддържа страхотни отношения със защитничката на животни. Валерия се разбира както с майката на Евгени, така и с баща му – фигура, която през годините е изисквала максимума от сина си. Днес мъжът прегръща идеята момчето му да намери любовта в риалити, но в миналото „по мъжки“ са минавали през различни предизвикателства. Малцина знаят, че спират да си говорят за половин година. Причината за това – значимостта на музиката. „Той е разумен, интелигентен мъж. Вижда нещата, разбирам го. Искал е да се концентрирам върху други неща. Чудеше се защо се опитвам само с класическа музика. Искал е да ми каже, че не трябва да сложа всичките си яйца в една кошница, но не го каза правилно. А, повярвайте ми, много светила му казаха, че имам гениален талант. Не получавах морална подкрепа.”

Баща му дори изместил партито за рождения си ден, само и само, за да може на купона да присъства и приятелката му.

Пред феновете на предаването и пред самата Валерия признава, че е имал странно усещане в началото.  риел я като момиче, което търси слава. „Започнах с презумцията, че повечето от тях не са в предаването заради мен. Валерия е най-добрият пример. Тя говореше постоянно за каузата си“, казва още той. Издава, че съперничката й в лицето на Поли е стигнала до финал между капките. „Решенията, които взимах, бяха логични. Бяха част от дневния ред. Хем трябва да има наплъстяване в отношенията, хем да приемаш всеки изгрев като първи. Например, днес е станало нещо с Боряна или Виктория, то е било адекватно. Гонил съм по-рано момичета заради това и зрителите не са ме разбирали“, обяснява ходовете си. Отсява част от участничките още в началото. Визуалните качества обаче минават на по-заден план в процеса на опознаване.

В самия формат е заложено на последния епизод да ги покани да останат за вечерта, без камери. „На средата на снимачния процес казах, че това няма да го направя посмъртно. Мисля, че е неуважително към момичетата, тъй като на следващия ден аз избирам победителка. В един момент целувката стана като разменна монета. Едва ли не, те са в играта, ако са ме целунали“, разказва още той.

Евгени е обсъждал част от срещите си с редакторите, недоразуменията – например, боят в къщата, остават скрити до последно. Равносметката обаче води до щастие и той не съжалява, че е влязъл във формата. „Седмица преди да ми се обадят, близки се бяха свързали с мен. Казаха ми за предаването, насърчиха ме да се запиша. Отговорът ми беше: „Не ме занимавайте!“ А когато сами ме потърсиха, вече бях сигурен. Навързах нещата, бях се разделил с бившата си приятелка месеци по-раноq планирах да се върна в България. Има някаква съдба“.

Ще гостува в Пловдив, Варна и Бургас

В реалния живот – ангажиментите му вървят с пълна пара. За съжаление симпатягата, който от години води здравословен начин на живот, без да приема вредни храни и алкохол, временно не може да тренира. Причина за това е контузия на рамото, заради която не тренира от месец. „Свиренето и подготовката за концертите – 3 юни в Пловдив, 10 юни във Варна и 16 юни в Бургас, са компромис”, казва той.

По-рано се отдаде на творческа разходка до морето, където заедно с Мила Роберт, Дара и Молец реализира няколко нови проекта.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html