петък, 22 септември 2023 г.

Победителите в „Един за друг“ Явор и Виктория вдигат втора сватба през август

Сбъднаха мечтата си да се оженят

Големите победители в тазгодишния сезон на романтичното шоу „Един за друг“ Виктория Кузманова и Явор Зайн си казаха „да“ след десет години щастлив живот. „Официално сме семейство. Пожелаваме си живот, изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така заобиколени от позитивни и истински приятели“, написа булката в социалните мрежи, където сподели част от приказната церемония, състояла се в „Красно село“.

С Наско Месечков и жена му Кремена

Сред специалните гости на тържеството са били звездният хореограф Атанас Месечков и съпругата му Кремена. „Нека вашата любовна история бъде изпълнена с безкрайна радост, смях и безброй красиви спомени, впускайки се в това пътуване заедно! Нека сърцата бият като едно, душите ви да танцуват в хармония, а любовта да нараства с всеки изминал ден. Пожелавам ви живот, изпълнен с скъпи моменти“, коментира танцьорът.

Макар в тесен кръг, двойката не е пестила средства за реализацията на събитието. Очарователната Виктория, позната като една от адреналинките от „Господари на ефира“, е била с бутикова рокля, с дължина до земята, гол гръб и дълбоко деколте. В горната си част тоалетът  е декориран с едра дантела, мини перли, камъни и блясък. По булото има ситни мъниста, очертаващи линията му, падаща малко под кръста. Проверка на изданието показа, че този тип булчински рокли са хит на пазара и се предлагат в ценови диапазон от 5000 – 7000 лева, в зависимост от подобренията на модела. С вкус към детайла се е отнесъл и бившият треньор Явор, залагайки на тъмносин костюм, папийонка в цвят пепел от рози и кърпичка в същият нюанс.

Оказва се, че Явор и Виктория ще правят две сватби. Двамата само са подписали гражданския брак, а големият купон се очаква на 12 август, когато ще съберат всичките си приятели и цялата рода.

Припомняме, че те се ожениха след бурни изпитания във формата и кратка раздяла преди него. Вики и Явор имат едно дете и са категорични, че тя е чудото успяло да ги събере отново.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html