събота, 27 април 2024 г.

Наталия Кобилкина закъса за пари

Сексоложката свали 90 бона от абонамента си, лекциите за 2000 лева вече струват стотачка

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, пише „Галерия“. Тя най-вероятно е закъсала за пари, тъй като няма друго логично обяснение да свали толкова много цените на лекционните си курсове. Годишният ВИП абонамент от 95 000 лева е свален на 4999 лева. Т.е. тя се лишава от цели 90 бона, които би трябвало да прибере от обучителния период.

Последователите заподозряха измама

Намаленията засягат всички абонаментни планове. Например, месечния е намален от 2200 лв. на 150 лв., годишният от близо 18 хил. лв. вече е 1500  лв. Много от почитателите й се питат на какво се дължи драстичната разлика, а някои от тях заподозряха, че профилите й може да са попаднали в полезрението на хакери, злоупотребили с публикуваната информация. Съмненията бързо изчезнаха, тъй като самата Кобилкина се опита да популяризира новата си схема.

Възможно е интересът към лекционните й курсове, като и практическата част да е намалял след скандала и оплакванията от страна на потърпевши, които през лятото на миналата година, разкриха, че учи курсантките си как да просят по морето срещу 6000 лева.

За да припечели още целият май и юни са пълни със събития. Припомняме, че и по-рано имаше слухове, че Наталия няма добра финансова дисциплина и бързо прахосва парите, които изкарва от семинарите. Всъщност главозамайващите суми, които прибра от българските си клиенти, се оказаха недостатъчни и тя стегна куфарите си за Атина, по-късно със съпруга й Такис заминаха в Лондон.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html