понеделник, 6 май 2024 г.

Джанер Топчу влиза във филм за болно момиче

През юни ще стане на 27 и мечтае за музикална кариера

Стана известен първият изпълнител на главна роля в новия проект „Тропици“, който ще излезе през лятото. Договорът е подписан с Джанер Топчу. Известният актьор ще вдъхне живот на образа на Йозгур. Снимките на сериала, който е адаптация на израелския проект Exceptional, ще се проведат във Фоча, с нейната великолепна красота. Историческата архитектура на Фоча, каменните къщи, незабравимите гледки към залеза и уникалните природни красоти, ще създадат визуален празник на екрана. Проектът ще представи историята на момиче на име Гедже и нейната сестра Гюлче, страдаща от синдром на Аспергер. Животът на Гюлче се променя, когато сестра й се премества от Истанбул в крайморски град, за да ходи на училище.

Джанер Топчу е роден в Истанбул. Като дете актьорът обича вокалите, свири на музикални инструменти и се занимава с дикцията си. Докато учи в училище, Янер се явява на кастинг за участие в представления, след което е приет в театъра. След дипломирането си актьорът учи в професионалната анадолска гимназия в Самандира.

Според Джанер, повратната точка в кариерата му е в сериала „Барбароса: Мечът на Средиземно море“, след което той получава главна роля в хитовия сериал „Чуй ме“. Джанер наистина е интересна личност – свири на няколко музикални инструменти, спортува и пътешества.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html