сряда, 8 май 2024 г.

Игит Кочак се разминава с лекарската професия

Искал да стане и музикант

Игит Кочак, който в момента е един от най-популярните и обещаващи млади актьори в Турция, се оказа, че цял живот е бил скромен и много тих. Той постигна огромен успех с ролята си на Омер в „Моите братя и сестри“, където си партнира и с прелестната млада дама и вече звезда Су Бурджу Джошкун. Самият той е израснал в Самсун, а в момента е сред най-обсъжданите светски личности. Актьорът каза в интервю, че след като е постигнал такъв успех, той е изпитал голямо щастие.

Двойка е на екрана с Лизге Кьомерт в „Моите братя и сестри“

Миналия месец Игит пътува до Испания и се срещна както с феновете си, така и с местните медии там. Нямаше как да не признае, че е възхитен от желанието на почитателите му да знаят почти всичко за него, включително и кои са роднините му. Игит Кочак намери за изненадващо, че феновете му проявяват интерес към неговото семейство, като каза, че никой от роднините му не се занимава с изкуството. Говорейки за това как е бил тих и спокоен човек като дете, актьорът описва тези години със следните думи: „Учих много, исках да стана лекар, като баща ми. Играх баскетбол един семестър. Нямах друг живот“.

Игит Кочак признава, че ако не бе станал актьор, със сигурност би искал да бъде музикант, като барабаните заемат специално място в живота му. Той не смята гласа си за твърде красив и остроумно говори за това, че не пее, за да не обиди никого.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html