сряда, 1 май 2024 г.

Едис Пала от „Сървайвър“ върти пет заведения

Спечели зрителската любов в шоуто

Модният дизайнер Едис Пала, чиято звезда изгря в приключенското шоу „Сървайвър“ има интересна история зад гърба си. Освен че работи като касапин в семейния месарски цех, творецът, в който тече сръбска, турска и албанска кръв, върти пет заведения в София, пише “Галерия”. Той притежава имоти в столичния „Студентски град“. Там най-известната верига е „Пала бургер“.

Най-вкусните сандвичи в София носят неговото име

Основно в бизнеса му помагат неговите родители, подарявайки му възможността да учи, твори и живее зад граница. През повечето месеци от годината той се намира в Милано, Италия, където трябва да защити своята втора дипломна работа в сферата на модата. Там няма дом, но за сметка на това в България поддържа цял палат – с огромен двор, басейн, жива растителност и внушителни декорации, част от екстериора. За огромно разочарование на дамите, с мераци към имуществото му, към този момент Едис никога не е демонстрирал публични близки отношения с жена. Според светските клюки той има увлечение към мъже, като зложелателите дават пример със закачливите му снимки в уебпространство, визията и общото впечатление, което създава на пръв поглед. В миналото витаеше мълва, че има взимане-даване с щерката на Нончо Воденичаров – Кристина. Тя бе голямата изненада през 2015 година, когато Пала отбеляза своя 20-и рожден ден с шумно парти.

С Кристина се запознават с гимназията, по-късно семействата им се превръщат в близки приятели. „Нашата връзка не може да бъде конкретизирана“, отговаря претендентът в „Сървайвър“ на въпрос, обвързан с любовта и отношенията помежду им.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html