понеделник, 6 май 2024 г.

Камелия хукна по участия

Появи се в столична механа

Попфолк певицата Камелия хукна по участия десетина дни след като се похвали, че в дома им с Цветин плаче бебе. Изпълнителката на „Иди си“ се появи в столична механа, облечена в къса пола и на висок ток, подчертаващи перфектната й фигура. Разбира се, участието й озадачи присъстващите, защото всички се питаха на кого е оставила по това време пеленачето и защо толкова бързо се е върнала на сцената. Мъжът й Цветин сподели пред „Галерия“, че тя няма да излиза по майчинство и не планира да спира с изявите си по заведения, но все пак никой не очакваше толкова скоро да тръгне по кръчмите. Появата й провокира не малко въпроси, както от страна на присъстващите, така и от страна на последователите й в социалните мрежи, които все още гадаят – дали е осиновила бебето или е платила на сурогатна майка, което е незаконно у нас.

Цветин и звездният наследник

Камелия все още пази мълчание по темата и не коментира какъв е пътят до най-щастливото събитие да прегърне рожба на 52 години. В годините назад, тя е споделяла, че и трите й бременности са завършвали със спонтанни аборти. „Искам да имам деца и съм направила всичко възможно това да се случи. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си“, коментира по-рано тя.

Любопитна подробност е, че певицата е изхвърлила всичките колеги и изобщо познати от шоубизнеса от социалните мрежи. Единствената, която все още е графа „приятели“ е Емилия. На фона на следващите я над 236 000 души в Инстаграм, тя пази едва 29 човека. Сред тях се нареждат и поппевецът Торино, с когото има дует, и Нели Рангелова. Останалите са близки приятели без слава или холивудски величия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html