сряда, 22 май 2024 г.

Керем Бюрсин живее в имение от 19-и век

Харизматичният мачо се сдоби с дом, в който са живели знатни хора

Керем Бюрсин е красавецът, който изигра очарователния Серкан Болат от световноизвестния сериал „Почукай на вратата ми“ и милиони жени полудяха по него. И разбира се, всеки иска да знае къде и как живее този харизматичен мачо.

Керем Бюрсин е роден през 1987 г. и дълго време е живял в САЩ. Именно там започва актьорската му кариера. През 2018 г. той купува първата си къща, но преди това изучава традиционните форми на турската архитектура и строителство. Неговият дом е замислен като пространство, където традицията среща модерните тенденции в дизайна. В къщата царят хармония и комфорт.

Затова след много търсене той се сдобива със старо турски имение от 19-и век. Къщата е реконструирана няколко пъти, а преди много години в нея са живели знатни жители на града. Още в самото начало на проекта актьорът осъзна, че няма да разруши и разбие всичко, което е създадено. И решава да съхрани уникалната атмосфера на турската архитектура. Основната конструкция на сградата е запазена, разбира се, надлежно укрепена, като са добавени елементи от най-новите строителни тенденции.

Къщата на Керем има много декоративни елементи като колони, корнизи и дърворезби. В къщата е изцяло подменена дограмата, стените са боядисани, мебелите са сменени, добавени са килими, ракли, вази и други интериорни красоти. Актьорът придоби редки килими, които подчертават нюансите и текстурата на стени, мебели и други интериорни елементи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html