петък, 10 май 2024 г.

Ева Лонгория дава кафе на 4-годишния си син

Актрисата позволява всичко на наследника си Сантяго

Ева Лонгория позволява на 4-годишния си син Сантяго да пие кафе. Красивата актриса от „Отчаяни съпруги“ говори откровено пред американската медия „Попшугър“ как възпитава наследника си. Напук на холивудската мания по здравословното хранене, Лонгория сподели, че не дели храните на добри и лоши и позволява на малкия Сантяго да яде буквално всичко. Актрисата смята, че така насърчава сина си да бъде любопитен.

„Сантяго е на възраст, на която хапва всичко. Постоянно ме разпитва за храната. Например, той е обсебен от моето сутрешно кафе. Пита ме дали може да опита и аз му казвам: Абсолютно, но може и да не ти хареса“, сподели Ева.

Детето първо помирисвало чашата с кафе, а след това я докосвало, за да се убеди, че е топла. Разбира се, малчуганът не прекалявал с ароматната напитка, а само си близвал по малко. Ева Лонгория дори споделя, че наскоро, по време на барбекю с приятели, Сантяго е успял да разпознае питиетата на всеки един – от легендарния коктейл „Маргарита“, та чак до виното и бирата. Освен това Ева и детето й често си спретвали луди купони в кухнята.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html