вторник, 7 май 2024 г.

Матю Макконъхи се оказа брат на Уди Харелсън

Холивудските звезди са добри приятели

Актьорът Уди Харелсън потвърди слуховете, че с холивудския ас Матю Макконъхи са полубратя. Това не е поредната роля на двете знаменитости, а самата истина, която те научили чрез недвусмислен намек от майката на Макконъхи. Разбира се, има вероятност и цялата шумотевица да е рекламен трик.

„Ще кажа само, че има известна достоверност, защото говорихме с Ма’ Мак (Мери Катлийн Маккейб, майката на Матю – бел.ред.) и тя ни съобщи един път нещо в този дух. Искам да кажа, че това е лудост!“, сподели видимо развълнуван Харелсън по време на участието си в „Късното шоу със Стивън Колбърт“.

Самият Макконъхи също разказа как е стигнал до разкритието, достойно за сапунен сериал. „Бяхме в Гърция и гледахме спорт по телевизията. Тогава споменах нещо за това, че хората рядко съжаляват. Казах: „Знаеш ли, странно е, че баща ми не съжалява“. A майката на Матю Ма’Мак тогава ми отвърна: „Аз познавах баща ти“, сподели Матю. Уди Харелсън също веднага разбрал, че откровението на Мери Катлийн е „изпълнено със странни намеци“. В своята версия на историята Матю сподели, че било възможно, докато родителите му се развеждали, майка му да е срещнала и да е била „близка“ с бащата на Уди. „Галерия“ припомня, че татко му Чарлз Харелсън е професионален убиец и е осъден на доживотен затвор за убийството на федерален съдия в Сан Антонио през 1979 г. Харелсън заяви, че настоява да му бъде направен ДНК тест, за да се разбере веднъж завинаги дали той и прочутият му колега Макконъхи са роднини. Матю обаче не гледа така лековато на предложението за генетична проверка, която да установи веднъж завинаги истината.

„Вижте, за Уди е малко по-лесно да каже: „Хайде, нека направим тест“, защото какво му е на него? На мен ми е по-трудно, защото той иска от мен да рискувам и да кажа: „Чакай малко, ти се опитваш да ми кажеш, че баща ми може да не ми е такъв, след като 53 години съм вярвал в това“, обясни Макконъхи. Двамата актьори са дългогодишни приятели и са се снимали заедно в „Истински детектив“ и в много други филми. Очаква се да ги видим и в комедийния сериал на „Брат от друга майка“, в който ще участват като измислени версии на самите себе си в сюжет, взет сякаш от реалния им живот.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html