понеделник, 29 април 2024 г.

Еда Едже със сватбен подарък за $1,5 милиона

Влюбените ще се оженят на 20 юни в Истанбул

Сватбата на атрактивната турска актриса и любимка на българската публика Еда Едже и баскетболистът Бурахан Тунчер наближава. Актрисата, която познаваме като Йълдъз от хитовата сага „Опасно изкушение“, се е омъжвала 9 пъти на екран, сега за първи път ще облече булчинска рокля в реалния живот. Еда и любимият й вече определиха датата 20 юни за пищната церемония, която ще се проведе в хотел, разположен край Босфора.

Бурахан вече е избрал сватбения подарък, който ще направи на Еда, а той е направо грандиозен – луксозна вила в курортния град Бодрум на стойност 30 млн. турски лири или 1,5 млн. долара (или 2 795 000 лева). Ремонтът на къщата вече е започнал и се очаква да приключи преди Едже и Тунчер да узаконят своята връзка.

През май месец т.г. ще бъде излъчен и големият финал на рейтинговата поредица „Опасно изкушение“, а според информация в турската преса Еда временно ще прекрати своята артистична кариера, тъй като с Бурахан се надяват скоро да станат родители. Влюбените са заедно от 5 години. Красавицата често споделя в Инстаграм, където има над 6,7 милиона последователи, моменти, в които нейният любим я задушава от целувки. Публикацията получи за кратко време милиони харесвания и споделяния. Еда не пропуска да споделя в социалните мрежи, че е много влюбена в Бурахан. Романтичните й постове буквално влудяват публиката и те обсипват двойката с позитивни коментари. В последното видео, което Еда публикува, актрисата добави и бележка: „Неговата любов е стълбът на нашия дом и врагът на социалните медии“. Казаното от Еда Едже за кратко време достигна до милиони потребители.

Феновете се радват на дългата връзка на Еда и на силната любов, която изпитват двамата с бъдещия й мъж. Интересно е обаче кой е бъдещият съпруг на Еда Едже. Това е баскетболистът Бурахан Тунчер. Националът е роден през март 1993 г. в Истанбул. Към днешна дата той има около 41 000 последователи в Инстаграм. Еда Едже е известна актриса, която привлича вниманието с участието си в телевизионни сериали и особено в „Опасно изкушение“. Бурахан започва професионалната си баскетболна кариера с отбора на Бешикташ през сезон 2009 – 2010. След това е прехвърлен на Aliağa Petkim през 2011 г.  После играе за отборите на Столична община Мерсин, Ескишехир Баскет и Бест Балъкесир. Бурахан Тунчер се завърна в Ескишехир Баскет през сезон 2016-17 и след като игра 2 сезона, беше преотстъпен на Анадолу Ефес през сезон 2018-2019 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html