вторник, 7 май 2024 г.

Шер пръска милиони по младия любовник

Музикалната легенда не се усеща, че гаджето й я използва

Откакто се впусна в романс с 36-годишния Александър Едуардс, поп иконата от арменски произход Шер не спира да харчи. Певицата хвърля буквално милиони долари, за да угажда на любовника си, който е с 40 години по-млад от нея.

Доскоро всичко изглеждаше като поредната безобидна забежка на Шер, която никога не е крила афинитета си към по-млади мъже. Напоследък обаче нещата излизат от контрол, защото колоритната певица и Александър, който се подвизава в различни поприща, но без особен успех, все още са заедно. Близки на 76-годишната Шерилин Саркисян, както е рожденото име на звездата, вече са сериозно притеснени.
Приятели на семейството споделят пред сайта „Радар онлайн“, че синовете й Чаз и Илайджа са загрижени, защото са убедени, че Александър е с майка им само заради парите и се опасяват, че има сериозна вероятност тя да ги остави без наследство. Между другото, синовете й са по-възрастни от гаджето й.

Имането на музикалната легенда се оценява на 360 млн. долара, но нейни близки разкриват, че тя харчи „постоянно и неразумно“ пари, откакто е започнала да се среща с 40 години по-младия музикален продуцент, рапър и инфлуенсър.

„Шер винаги е била много внимателна и разумна със средствата си, но сега ги пръска по този човек абсолютно безконтролно и финансира един свръхлуксозен начин на живот. Всички са ужасени от поведението й“, разказва източник пред изданието. За Шер всяка вечер е забавление навън, а всеки ден тя пазарувала неуморно в скъпи бутици.

„Всичко е свързано с това да направи Александър щастлив и тя не иска да чуе и дума срещу него“, споделят притесненията си нейни близки. Луксозни часовници, фини бижута, маркови дрешки, екзотични екскурзии – поп фурията не пести долари, когато става дума за любимото й момче.

Приятелите на Шер упорито говорят, че тя има планове да се омъжи за Александър. Това ще предизвика семейна драма между нея и синовете й, според които новият й любовник я разиграва, за да се възползва от влиянието й в музикалната индустрия. И да се докопа да авоарите й, разбира се. „Шер не желае синовете й да броят парите й. Ако това продължи, наследниците й трябва да се сбогуват с мечтите за имането й“, категоричен е информаторът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html