сряда, 8 май 2024 г.

Керем Бюрсин си падна по инфлуенсърка

С красавицата Мехтап все още не са коментирали твърденията, че от известно време имат тайна афера

Има ли нова дама на сърцето любимецът на милиони жени по света Керем Бюрсин. Този въпрос вълнува всички. Личният живот на атрактивния актьор неизменно е една от любимите теми на светските хроникьори в родината му. След раздялата с популярната му колежка Ханде Ерчел актьорът уверяваше, че в живота му няма специална жена и отричаше преписваните му афери с привлекателни дами, сред които спортната водеща Елиф Гьокалп и интернет феномена Данла Билич.

Сега, според информацията, разпространена от известния в южната ни съседка журналист Мехмет Юстюнда, сърцето на Керем е завладяно от изкусителната блогърка и инфлуенсърка Мехтап Алгюл. 33-годишната красавица е един от феномените в турските социални медии и често привлича вниманието към себе си със своите провокативни фотосесии и видеоклипове.

В миналото името на чаровната блондинка е замесвано в слухове за романс с актьора Ураз Кайгъларолу (Гедиз от „Дъщерята на посланика“). Те обаче остават без потвърждение.

За момента Керем и Мехтап все още не са коментирали новините по техен адрес. Според медийните публикации двамата се опитват да изживеят началото на връзката си далеко от светлините на прожекторите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html