вторник, 7 май 2024 г.

Мирай Данер и Оулджан Енгин отрекоха раздяла

Красавицата публикува нова снимка с приятеля си

24-годишната Мирай Данер отговори по убедителен и красноречив начин на твърденията в турската преса, че с любимия й Оулджан Енгин са сложили край на връзката си. Красавицата сподели нова снимка със своя избраник в профила си в Инстаграм и така затвори устите на медиите, които напоследък се упражняваха на гърба на актрисата и разпространяваха неверни слухове за двойката. Черно-бялата фотография, на която двамата с Енгин изглеждат по-щастливи и влюбени от всякога, за отрицателно време събра хиляди харесвания и коментари от последователите й.

По-късно Данер и Енгин се появиха заедно на светско събитие в живописния туристически район Каракьой в Истанбул и открито демонстрираха романтичните си отношения, но отказаха да дадат изявление пред представителите на пресата. Някои предположиха, че това е игра, но тези съмнения бързо бяха разсеяни.


Позната е на зрителите с образите на Джихан от „Всяка твоя сълза“ и Берен от „Кварталът на богатите”

Според публикациите, разпространени през последните седмици, в отношенията на Мирай и Оулджан е настъпила криза заради бившия приятел на актрисата – уважаван бизнесмен извън светските среди. Спекулациите за раздялата на младите влюбени бяха засилени и от новината, че Енгин е заминал сам на почивка в Италия. По всичко изглежда обаче, че двойката няма намерение да се отказва от любовта си, продължаваща вече две години.

30-годишният Оулджан е син на прочутата певица Седа Саян и легендарния футболист на „Бешикташ“  Синан Енгин. В юношеството си той следва стъпките на своя баща и в продължение на няколко години се състезава като професионален спортист за младежките формации на същия отбор и националния тим. През 2012 г. прекратява футболната си кариера и се посвещава на образованието си по икономика в Милано, Италия.

Мирай и Оулджан разкриха връзката си през 2021 г., след като бяха забелязани да се наслаждават на компанията си в известно истанбулско заведение. В миналото синеоката актриса има романтични взаимоотношение и с привлекателния си колега Кубилай Ака. Връзката им обаче приключи, след като се появяват слухове, че Ака е изменил на своята любима с изкусителната си колежка Хилял Алтънбилек.

Данер e позната на българските зрители с образите на Джихан от „Всяка твоя сълза“ и Берен от „Кварталът на богатите”. В момента тя изпълнява една от главните роли в успешния интернет сериал „Полетът на птицата“, където се превъплъщава в образа на амбициозна и безскрупулна млада журналистика.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html