вторник, 7 май 2024 г.

Боач Аксой пребори лимфом

Турският актьор Боач Аксой, познат у нас в образа на комисар Волкан, от хитовата криминална поредица „Опасни улици“, съобщи на своите почитатели, че е напълно излекуван след няколкогодишна борба с онкологично заболяване.

Той бе диагностициран с лимфом (злокачествен тумор в лимфната система) и напусна екипа на сериала, за да продължи своето лечение. Боач твърди, че дължи възстановяването си на своята майка. „Ти ме излекува, нямаше да успея без теб”, коментира той в социалната мрежа като споделя снимка с майка си.

Актьорът съобщи още, че ще поднови и актьорската си кариера. През април в Бурса започват снимките на лента с негово участие, където продуцентите му поверяват една от водещите роли. „Надявам се филмовият ни проект да продължи като сериал“, коментира той.

Боач е роден на 30 юли 1989 г. в Измит. През 2006 г. завършва гимназия „Фенербахче“ и продължава висшето си образование в департамента по „Физкултура и спорт“ към университета „Халич“. Когато бе диагностициран с онко заболяването, Боач трябваше да изживее много тежки моменти като някои медии тиражираха новината, че актьорът е умрял. Това много разстрои Аксой и той се обърна към своята публика с гореща молба да не пишат подобни стресиращи новини, защото много негови семейни приятели и роднини звънят уплашени в тях.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html