сряда, 8 май 2024 г.

Драгомир Стойнев: Първите сили трябва да се разберат, нови избори няма да променят нищо

„Първите две сили са тези, които трябва да постигнат разбирателство, разбира се, ако имат политическата воля. Ако ходим на избори за шести път няма да се промени нищо. Похарчихме пари за избори, колкото за две детски болници и това не промени нищо“. Това заяви от кулоарите на Народното събрание Драгомир Стойнев от БСП.

„Българските граждани се нуждаят от това – стабилност и редовен кабинет. Единствената разумна политическа сила до момента в парламента е именно БСП. Не желаем да се сменя политическият модел, но ако първите сили нямат желанието да направят нещо, тогава промяната е немислима“, допълни той.

„Силно се надявам да не се стигне до трети мандат, но ако се случи, имаме готовност“, каза още Стойнев.

„Днешният ден е натоварен с огромни политически очаквания, и не мога да ви кажа коя кандидатура и как ще се случат изобщо нещата, но няма да подкрепим Росен Желязков от ГЕРБ за председател на парламента. Ние ще имаме кандидатура само за заместник-председател“, поясни той.

„Пак повтарям, че първите сили трябва да се стегнат и да намерят решение. Нужна им е зрялост и мъдрост, никой не иска за шести път да ходи на избори“, категоричен е Стойнев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html