вторник, 7 май 2024 г.

Мегз върти бизнес с дрехи в Дубай

След удара от НАП и присъдата за измама, дизайнерката заработва луди пари в емирствата

Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз припечелва от продажба на дрехи в Дубай, след като у нас бизнесът й фалира заради фиктивни сделки между вече закритите й 46 фирми, укрити данъци и лихви, пише  „Галерия“. Шивачката, която се забърка в поредица от неприятности със закона – застрахователна измама и катастрофа с ранена жена, взе решение да напусне страната. Оказа се, че изборът й да работи навън далеч не е случаен, тъй като емирството привлича все повече европейски предприемачи заради данъчната си политика.

Красивите туристки използват новите колекции за популярните фотосесии в пустинята

В Инстаграм част от моделите, които предлага нашенката са оценени между 200 – 600 лева като цената на пълен комплект може да удари дори хилядарка. Това, което прави впечатление, са дългите рокли, които се използват за професионални фотосесии в пустинята. Мегз отново се е насочила към печелившата ниша, тъй като стотици красиви жени търсят подобни тоалети, за да запечатат подобаващо своите пясъчни спомени. Фини материи, широка кройка, дълги шлейфове и различни плетки в горната част са малка част от дизайнерската цветна палитра, отличаваща се с нюанси на червено, бяло и златисто. Колекциите включват още елегантни дълги и къси коктейлни рокли, а някои от моделите се предлагат с кърпа за глава. Костюмите са декорирани с мъниста и камъни, имитиращи диаманти. Акцент са още използваните тюл и цветя. Сред задължителните аксесоари са диадемите, отново пищно украсени.

В официалната страница бившата брадърка спуска информация само на английски език, като дори във видеозаписите не говори на български.

Брандът й носи името  „Аз съм кралицата“. Много от предложенията се покриват с иначе известната бляскава линия, която популяризираше и в миналото.

Припомняме, че НАП търсеше от Каканашева над 800 хил. лв. По-късно в развоя на делата стана ясно, че тя няма имущество, което да бъде запорирано. Получи и двегодишна условна присъда за застрахователната измама, извършена с помощта на бившия й партньор Румен Рончев, през 2018 г. През април 2019 г. тя не спря на знак „Стоп“ и помете друга кола, жената, в която счупи десния си крак при инцидента.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html