вторник, 7 май 2024 г.

Мария със забрана да говори за побоя

Иска солено обезщетение за причинени неимуществени вреди заради заплахи за живота си

Фолкпевицата Мария е подала молба за развод с третия си мъж Мирослав Соколов, пише „Галерия“. Докато тече делото по бързата процедура, адвокатът й е забранил да говори по темата, за да може да е в нейна полза. Тя иска солено обезщетение от него за причинени неимуществени вреди заради заплахи за живота си.

Дори когато гостува на водещата на „Събуди се“, певицата не коментира темата. Само издаде:  „Силен човек съм. Няма нещо, което успява да ме смачка. Дори в мъката си съм силна. Твърде груби и неверни неща се казаха по случая. Което е най-интересно за мен, е, че аз общувам с много малко хора. Най-близките ми хора – това са моите колеги, моето семейство, а взеха отношение хора, които са много далече от мен. Някаква триминутна изява ли търсят от цялата ситуация. Крайно грозни неща се изказаха. В края на краищата има достатъчно хора, които се грижат за нашето спокойствие като граждани, така че аз няма да давам съвети, няма и да коментирам личния си случай. Но се чувствам по-спокойна от всякога“, каза Мария. Дни преди това изпълнителката призна в Инстаграм за феновете си, че много неща са зад гърба й, с които е горда. „За други нямам място в сърцето и не си ги спомням), сподели с феновете миньончето.

Бяха щастливи, но за кратко

Според близки до нея побоят е станал на 21 март в нейния апартамент в столичния квартал „Лозенец“ след спор, провокиран от силната ревност на Мирослав. В изблик на ярост, той започнал да раздава шамари и да я удря и с юмруци по главата, накрая я съборил на земята. Тогава изпълнителката подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените тя разказала, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал. Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Той се върна при първата си жена Вая, която заряза преди две години заради Мария. От нея той има две деца.

Към днешна дата певицата е заличила всичките им общи снимки, както и кадрите от сватбата с него. Освен това е махнала и пръстена, свидетелство за голямата им любов.

Фолкпевицата и Мирослав сключиха брак през декември 2021 година. Миньончето навсякъде се хвалеше със своя любим, дори признаваше, че иска да му роди дете.

Това ще е трети развод за Мария. Първият й мъж Димитър Андонов е син на бивш зам.-кмет на Благоевград и държеше хотел в Банско. Той й предложи брак през 2006 г., а две години по-късно тя го дари с дъщеричка – Марая. Двамата обаче се разделиха заради несходство в характерите, но запазиха добри отношения, а той вече има друго семейство.

Вторият брак с Христиан Гущеров завърши със скандал през 2017-а

Вторият й брак беше с настоящия съпруг на Светлана Гущерова – Христиан Гущеров, наследник на ексдепутата от БСП Добромир Гущеров. Той искаше от нея да спре с участията си и тя дори временно беше прекратила кариерата си. „Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави“, обясни при раздялата им Гущеров.

Попфолк певицата Мария пък разкри шокиращи неща около развода си с бизнесмена пред съквартирантите си в Къщата на „ВИП Брадър“ през 2017 година. Миньончето сподели как е останала „без 1 стотинка“, без кола и с апартамент на кредит. През това време е трябвало да мисли как да нахрани детето си и как да плати образованието му. „Аз си продадох бижутата на безценица. Имах сто лева в джоба и не знаех накъде да тръгна с детето. Чудех се как ще й плащам училището. Влизах в супермаркета и си правех сметката какво купувам. А от него получавах само заплахи и обиди какъв боклук съм, каква курва съм, какво ще ми се случи“, призна с тъга певицата, която след третия си развод ще се съсредоточи върху кариерата си и скоро ще пусне нов хит.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html