събота, 27 април 2024 г.

Отсраниха представителя на феновете от Надзорния съвет на Левски

Представителят на феновете в Надзорния съвет (НС) на Левски Петър Ганев е бил отстранен от поста си по време на Общото събрание на акционерите (ОС), съобщи председателят на Сдружение „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов.

„Днес се извърши поредното посегателство срещу левскарството. Представителят на привържениците на Левски беше отстранен от НС с мотиви, които според мен звучат изключително неприемливо – това бил човек, който си позволява да изразява мнение и не слуша кукловодите в Левски. По-конкретно, защото обявил по медиите, че изпълнителният директор г-н Ивков си вършел добре работата. Ние заставаме твърдо зад това мнение“, каза Костадинов след ОС, предаде БНР.

„Напуснахме защото не искаме да продължаваме да участваме в този фарс. Розовият балон, в който живяхме около година, се спука окончателно“, каза той.

Костадинов добави, че феновете подкрепят напълно старши треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Ивайло Ивков.

„Те трябва да преценят дали могат да продължат да работят в тази обстановка. Прогнозата ми не е добра и не очаквам светло и безпроблемно бъдеще. Напротив“, добави Костадинов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html